Facebook Pixel

{Портфолио на част от нашите проекти}

Ние от Оптимизирай ме предлагаме на клиентите си богат набор от услуги в помощ на техния бизнес.

{Част от клиентите, които ни се довериха}

Пицария Амичи
Безвредни Еко почистващи препарати - Ecocleaner
Университетски медико-дентален център
Архитектурно студио JAS
БГ дрешки - детски дрехи
fgstyle
fullmax
imeagroup
libragrup
st-petka-eyeclinic

{Постигнати резултати на нашите клиенти}

Ние от Оптимизирай ме помагаме на клиентите си да подобрят позиционирането си в онлайн пространството. Екипът ни работи усърдно за увеличаване на продажбите и налагането на Вашия бранд на пазара. Запознайте се с някои от най-добрите ни практики и постигнати резултати.

За цялостно представяне на нашите клиенти предлагаме SEO оптимизация, Google Ads и Facebook маркетинг.

Belioonline.bg е български онлайн магазин за луксозно бельо. Брандът предлага страхотни модели с ненадминато качество. Ние от Оптимизирай Ме извършваме за тях услугата SEO оптимизация.

Сглобяеми къщи Грудеви се занимава със строителството на дървени сглобяеми къщи по индивидуални проекти. Ние от Оптимизирай Ме извършваме за тях услугата SEO оптимизация.

Пицария Амичи е един от най-разпознаваемите ресторанти за италианска храна във Варна. Повече от 5 години, екипът на този бизнес се доверява на професионалните ни грижи за представянето си в онлайн пространството.

БГ Дрешки е онлайн магазин, който е фокусиран върху предлагането на бебешки и детски дрешки на български производители. Брандът предлага отлично качество и атрактивни цени.

Facebook маркетинг е предпочитана за голяма част от нашите клиенти. Това са част от резултатите от съвместната ни работа.

FG Style е студио за красота във Варна и онлайн магазин, където ще откриете избрани продукти за коса от най-добрите световни марки.

Your Belts e български бранд, който предлага на своите клиенти стилни и модерни колани.

Mirchele Ви предлага да се докоснете до природата с техните мебели от масивно дърво.

От услугата за рекламиране в Google Ads се възпозлват много от нашите клиенти. Ето и някои от добрите резултати, постигнати чрез съвместната ни работа.

Дай Лапа е една от най-големите зооборси в град Варна. В техния онлайн магазин можете да откриете голямо разнообразие от артикули за Вашия домашен любимец.

Furnish BG предлага пълна гама услуги, свързани с обзавеждането и обновяването на всеки дом, офис, хотел или вила.

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!