Facebook Pixel

Furnish BG

Furnish BG e българска компания, занимаваща се с производството на мебели по поръчка, интериорен дизайн и цялостно обзавеждане. В онлайн магазина им можете да откриете мебели за всяка стая с актуален дизайн и ненадминато качество.

Онлайн магазин Furnish BG

Компанията Furnish BG е основана през 2004 година от талантливата дизайнерка Марина Иванова. Тя е не просто професионалист, а истински виртуоз в реализиране и на най-сложните интериорни проекти.

Още през първата година Furnish BG успява да се развие и превърне в разпознаваем бранд на българския пазар, спечелил доверието на клиентите. Тази успех се дължи на екипа – млади и мотивирани хора с голям опит в дизайна, проектирането, изработката и монтажа на мебели.

Заедно те си поставят за цел да предложат индивидуално и качествено обслужване на своите клиенти. И много бързо успяват да се откроят със своя професионализъм, коректно отношение, спазване на поетите срокове и мебели с уникален стил и качество.

Днес фирмата има дългогодишен опит в реализиране на проекти за интериорен дизайн, цялостно обзавеждане и изработка на мебели по поръчки. Техни клиенти са едни от най-големите и разпознаваеми хотели и ваканционни комплекси, вериги магазини и други.

През 2017 година за първи път се срещнахме със собственичката на бранда. Тя имаше вече изграден сайт, но се затрудняваше с поддръжката му и управлението на социалните мрежи.

На първата ни среща се запознахме по-подробно с Furnish BG и предимствата, които предлага на своите клиенти. След това изготвихме цялостна стратегия за онлайн представянето и предложихме ре-дизайн на сайт. Целта беше създаването на нова по-атрактивна визия, отговаряща на идентичността на бранда.

Успяхме за кратко да подобрим визията на сайта и да увеличим ефективността на рекламите и достигането им до нови потребители.

В началото на 2022 година, установихме, че старият сайт е прекалено остарял и създава бъгове, които пречат на хората от екипа да работят спокойно с него. Предложихме да създадем изцяло нов сайт с онлайн магазин, който да улесни изцяло клиентите.

Собственичката прие нашето предложение и обърна внимание, че иска онлайн магазинът да служи като каталог за мебели и обзавеждане, но и да може да се правят поръчки.

Избрахме да базираме уебсайта на Opencart и се фокусирахме на функционалности като:

  • Елегантен дизайн, допълващ концепцията на бранда;
  • Логично групирано и опростено навигационно меню;
  • Функционална търсачка с възможности за търсене в различните категории;
  • Възможност за интегриране на видеа и снимки с високо качество.
  • Специално изградена Галерия с индивидуален дизайн и подкатегории, от които потребителите да избират вида на проекта;
  • Специално обособена страница с „Кухни по поръчки” с индивидуален дизайн. Страницата дава възможност за направа и на бързо запитване;
  • Кратки стъпки за завършване на поръчка и бързо плащане;
  • Eзикови версии;

Това е малка част от нашата работа. Ние продължаваме да работим с Furnish BG и да им помагаме да развиват бизнеса си!

Можем да го направим и за Вас! Разберете как, като се свържете с нас на телефони:  0885 996 552 или 0882 163 169 и ние ще Ви покажем как да го постигнете!

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!