Facebook Pixel

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

Посочените правила за ползване се отнасят за всеки уебсайт, който е собственост на Оптимизирай Ме.

Данни на фирмата

„Интернет реклама Варна 2016“ ЕООД, ЕИК BG204364416 със седалище и адрес на управление: град Варна, ул. Георги Бенковски 79, представлявано от Владислав Илиев Манов – управител

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Цялата поместена информация на уебсайта – текстове, изображения и данни са собственост на Оптимизирай Ме. Те са под закрилата на Закона за авторското право и всички нормативни актове, които уреждат тези въпроси.

Оптимизирай Ме носи отговорност пред клиентите си да изпълни техния проект, съгласно условията на подписания договор. След предаване на проекта на поръчителя, Оптимизирай Ме НЕ носи отговорност за съдържанието – текстове, изображнеия и друга информация, които се публикуват от поръчителя на  изработения от Оптимизирай Ме уебсайт.

Копирането, използването и възпроизвеждането, за лични цели, на информацията от сайта на Оптимизирай Ме е ЗАБРАНЕНО и ще бъде преследвано по законов ред.

Използването на информация, която присъства на сайта на Оптимизирай Ме, може да бъде допуснато ЕДИНСТВЕНО с предварително известие и съгласие от страна на Оптимизирай Ме.

В този случай, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъде посочен сайта с линк към него и името на сайта, от които е взет материала. Използването на тази информация НЕ трябва да нанася вреди на Оптимизирай Ме.

Лице, което е нарушило общите условия и разпоредби, носи наказателна, административна и/или гражданскоправна отговорност за своите действия.

Всеки потребител, оставяйки коментар на някоя от статиите в сайта, се съгласява с Общите условия за ползване на сайта на Оптимизирай Ме.

Приемайки Общите условия, потребителят се съгласява Оптимизирай Ме да обработва личните му данни: име и e-mail адрес за целите на директния маркетинг. Той се съгласява и да получава рекламни съобщения от Оптимизирай Ме.

Потребителят има право да ОТКАЖЕ данните му да се използват за целите на директния маркетинг. В този случай, той трябва да изпрати писмено съобщение до Опитимизирай Ме чрез e-mail-а за контакти.

ЦЕНИ В САЙТА

Ние от Оптимизирай Ме  нямаме стандартизирани оферти и цени. Работим с ИНДИВИДУАЛНИ оферти, които предоставаме според нуждите на клиентите. В сайтът ще откриете информация за всяка една от нашите услуги и как можем да Ви помогнем да изведе бизнеса си на следващото ниво.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Онлайн решаване на спорове

Защита на съдържанието на сайта

Комисия за защита на потребителите

Комисия за защита на конкуренцията

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Запознайте се с нашата политика за Защита на личните данни в съответната страница.

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!