Facebook Pixel

Техническа поддръжка – поддръжка на уебсайт и онлайн магазини

Уебсайтовете са много повече от дизайн на страниците, които потребителите виждат. В тази сложна система се обединяват управляващи програми и файлове с данни. Понякога те са толкова свързани помежду си, че неправилната редакция на един от тях може да доведе до спирането на някоя страница или дори на целия сайт.

Техническа подръжка на Вашия сайт

Техническа поддръжкаРазбира се, контролните панели на много от сайтовете, които предлагаме са максимално опростени за Ваше удобство.  Така Вие лесно можете да редактирате текста, да смените изображение или да добавите продукт, статия или актуална информация. Допълнително удобство е, че към цената на всички наши сайтове е включено и БЕЗПЛАТНО обучение.

Но понякога това НЕ е достатъчно и не отговоря на нуждите на нашите клиенти. Всеки прави грешки, но когато отговаряш за бизнес, е много по-трудно да губиш времето си с оправянето им.

Точно по тази причина ние от Оптимизирай Ме Ви предлагаме техническа подръжка на Вашия сайт.

Какво включва техническата поддръжка?

поддръжка на уебсайт и онлайн магазиниИзбирайки услугата техническа поддръжка ние поемаме цялата техническа работа по сайта Ви. Така Вие можете да не отклонявате вниманието си от важните задачи, а за Вас ние ще се погрижим сайтът Ви да функционира бързо и безпроблемно.

Техническата поддръжка включва: постоянни ъпдейти, защита от хакерски атаки, мониторинг на скоростта, бекъпи веднъж в месеца.

Освен това,  към техническата поддръжка се включват промени по визията на сайта и качването на  статии/информация.

Какво Ви гарантира нашата техническа поддръжка?

  • Бърза и навременна намеса при възникнали технически проблеми и неизправности.
  • Навременно известяване за изтичане на домейн и хостинг.
  • БЕЗПЛАТНИ консултации относно функционалностите на сайта и дизайна.

{Заяви запитване за Техническа поддръжка}