Facebook Pixel

Изграждане на уебсайт Проектантско студио Екип ПРО

Екип ПРО е проектантско студио, което предлага комплексни услуги включващи консултиране, проучване, проектиране, авторски надзор и инвестиционни проекти.

Изграждане на уебсайт Проектантско студио Екип ПРО

Проектантско студио „Екип ПРО” ЕООД е фирма, която е регистрирана през 5 май 2016 година. За кратко време студиото успява да се наложи на българския пазар и да докаже своя професионализъм, креативност и технически познания. Успяват да спечелят доверието на множество клиенти, развивайки своя професионален опит.

Днес, Екип ПРО е проектантско студио, което може да предложи проектантски и консултантски услуги в сферата на инвестиционното проектиране.

Това, което ги отличава от техните конкуренти на пазара е методиката им на работа. Екипът на студиото притежава не само много познания в тази сфера, но и работят с много страст и желание.

Тяхната мисия е не просто да поемат един проект, а да дадат всичко от себе си за изпълнението му. Обръщат специално внимание на всеки клиент и се отнасят с голямо уважение към идеите, търсеното удобство и функционалности.

Подхождат изключително отговорно към всяка задача и спазват винаги зададените срокове. По този начин успяват  да създадат качествени продукти и да отговорят на изискванията на своите клиенти за качество, прецизност и дизайн.

Креативни, отличаващи се и модерни.

Това беше първото ни впечатление за екипа на проектантско студио Екип ПРО. На първоначалната ни среща, успяхме да се запознаем подробно с тяхната дейност, клиентите им и какво изискват от своя сайт.

Успяхме да изготвим предварителния дизайн на сайта, който да отговаря на тяхното светоусещане и да предложи на тях и клиентите им неповторимо изживяване.

Решихме, че най-подходящата платформа за сайта е WordPress.

След подробно проучване, на последващата среща определихме заедно дългосрочните цели на бизнеса, тяхната аудитория и функционалностите на сайта.

Фокусирахме се преди всичко върху:

  • Стилен интерактивен дизайн тип: „Landing page”;
  • Интуитивна и лесна навигация на сайта;
  • Лесно достъпни контактни форми за направа на запитвания;
  • Опростен админ панел, позволяващ лесното добавяне на нови проекти;
  • Персонализирани полета за създаване на проект в админ панела.

По този начин можем да обобщим най-важните функционалности, на които обърнахме специално внимание.

И Вие можете да печелите от Интернет! Не се колебайте, а направете първата крачка още ДНЕС като се свържете с екипа на ОптимизирайМе!

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!