Facebook Pixel

Онлайн магазин EGO Boutique

EGO Boutique e варненска фирма, която предлага абитуриентски и официални рокли с уникален дизайн и високо качество. Те имат над 20 – годишен опит на българския пазар.

Изграждане на онлайн магазин, EGo Boutique

Изграждане на онлайн магазин, Ego Boutique

Магазин „ЕGO” не е просто любимото място на всяко момиче, на което предстои абитуриентски бал. В него са събрани на едно място изящество, красота и много усет за детайлите. Техните абитуриентски рокли се отличават не само с високото си качество, но и с перфектното съчетание на дизайн и материали.

Екипът на магазин EGO Boutique е ненадминат в своята работа. Затова всеки сезон подбират роклите с усет към актуалните цветове и модни тенденции. Те са продавачи не на рокли, а на мечти. Защото с тяхна помощ всяка абитуриетка може да осъществи мечтата си за перфектната визия.

Ексклузивни модели, стил и качество. Това бяха основите, върху които изградихме цялостната стратегия за присъствието на EGO Boutique.

През 2020 година собственичката на бранда се довери на ОптимизирайМе за онлайн присъствието на своя бизнес. На първоначалната среща представихме нашия анализ на пазара и определихме дългосрочните цели, целевата аудитория и търсените резултати.

Започнахме работата по социалните мрежи и изграждането на онлайн магазин на бранда. Изискванията за сайт бяха да има стилен дизайн и да е лесен за използване от потребителите. Базирахме го на Opencart и заложихме на ключови функционалности като:

– Опростено навигационно меню;

– Лесни и кратки стъпки от избор на продуктите до покупка;

– Възможност за лесно и бързо качване на най-новите актуални модели;

– Опция за бърза поръчка;

– Снимки с висока резолюция и качество;

– Интеграция с ERP.

Това са само някои от особеностите на онлайн магазина на EGO Boutique. Не чакайте Вашите конкуренти да Ви изпреварят! Свържете се с нас на телефони: 0885 996 552 или 0882 163 169 и ние ще Ви помогнем да печелите от Интернет!

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!