Facebook Pixel

Изграждане на уебсайт Езиков център Orange House

Orange House е езиков център, специализиран в преподаване на английски език. Тяхната мисия е да предложат на своите ученици ефективни програми на обучение и достъпни цени.

Изграждане на уебсайт Езиков център Orange House

В съвременното общество знанията са богатство, което проправя път към бъдещето. Затова изучаването на езици е заложено не само в градините и училищата, но и навсякъде около нас. За съжаление, не всеки може да научи език по стандартната методика, наблягаща изцяло на запаметяването на думи без контекст и граматичните упражнения.

Езиков център Orange House Ви предлага да дадете нов старт на знанията си. Предлага се на възрастните и децата НОВ съвременен метод на преподаване. При него преподавателят използва комуникативен подход, при който поставя в центъра на обучението – ученика. Така времето на часа се използва максимално ефективно и подобрява не само комуникативните знания, но и теоретичните.

Екипът на центъра е съставен от квалифицирани преподаватели, които имат дългогодишен педагогически опит.

Техният роден език е английският и са поканени специално в България, за да предадат знанията си на курсистите на центъра.

През 2017 година ОптимизирайМе се свързахме за първи път със собственика на езиковия център. На първоначалната ни среща останахме впечатлени от страстта, с която екипът говори за работата си. Видяхме техния голям потенциал и с радост приехме предизвикателството да им помогнем да развият сайта си.

Първоначално бяха направени корекции по дизайна, с цел обновяването му и уеднаквяването му с идентичността на бранда.

През 2022 година установихме, че настоящият сайт вече не отговаря на нуждите на езиковия център. След подробно проучване предложихме дизайн и функционалности, съобразени с изискванията и нуждите на колектива от учители.

Базирахме новия сайт на WordPress и се фокусирахме на основните функционалности:

  • Стилен дизайн, съобразен изцяло с брандинга на компанията;
  • Опростено навигационно меню, предлагащо лесен достъп за потребителите до всички предлагани курсове, изпити и услуги;
  • Персонализирана форма за запитване за обучение към всеки един курс;
  • Множество възможности за извършване на запитване или обаждане към езиковия център;
  • Персонализирана и максимално опростена система за добавяне на нови курсове и категория;
  • Eзикови версии.

Това е само част от основните функционалности на сайта. Доверете ни се и ще Ви помогнем да развиете бизнеса си!

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!