Facebook Pixel

Изграждане на уебсайт Eдно към Едно

Едно към Едно е училище, което се занимава с образование и развитие на знанията. Те предлагат учебни програми по дизайн, брандинг, компоненти на рекламата, печатни технологии и още много други.

Изграждане на уебсайт Eдно към Едно

Фирма „Едно към Едно” ЕООД е регистрирана като марка в Патентното ведомство за действие на територията на България. Всички програми са одобрени и съгласувани с Национална агенция за професионално образование и обучение.

Училище Едно към Едно предлага един НОВ и по-добър метод на обучение. Специално за своите курсисти са разработили лесни, удобни и последователни програми. Тяхната цел е не просто да им дадат теоретични знания или да им покажат как да се справят технически с даден проблем, а да развият таланта и оригиналността им.

В обученията си обединяват познатото старо с най-модерните технологии.

Така изучавайки съвременния дизайн и брандинг, те се стремят да мотивират учениците към самостоятелност и креативност.

Освен да преподават и да бъдат в полза на курсистите, училище Едно към Едно протяга ръка и на бизнеса. Тяхната оригинална програма: „Спечели, докато помагаш” предлага на всеки бизнес безплатно изготвени рекламни материали и брандинг от техните ученици.

Ние от ОптимизирайМе се срещнахме с екипа на Едно към Едно през Март 2022 година. На първата ни среща, останахме впечатлени от професионализма и любовта им към дизайна. Тяхното желание беше не просто да имат сайт, а да мотивират младите хора и да  представят своята дейност по най-добрия начин.

Основното изискване беше на уебсайта всеки бързо и лесно да може да открие информация за програмите и да направи запитване към тях. 

Ние приехме предизвикателството да изградим техния нов сайт! След внимателно проучване, решихме новият им сайт да бъде базиран на WordPress.

Обърнахме внимание на функционалности като:

  • Интерактивен слайдер;
  • Икони с персонализиран дизайн, отговарящи на концепцията на сайта;
  • Допълнителни ефекти на началната страница, привличащи вниманието към информацията на нея;
  • Опростен админ панел, осигуряващ лесно добавяне на нови програми;
  • Интегрирана форма за записване за курс.

Това са само част от най-важните функционалности, на които обърнахме внимание.

Колебаете се дали се нуждаете от сайт? Доверете се на екипа на ОптимизирайМе и ние ще Ви помогнем да изградите цялостна стратегия за своя бизнес.