Facebook Pixel

Изграждане на идеен проект на сайт – индивидуален дизайн на уебсайт

Страхотният дизайн не е свързан с това как програмистите ще интегрират бутоните за социалните мрежи, с интересните визуални ефекти или с фукционалностите на сайта. Дизайнът е просто една малка част от една всеобхватна стратегия за създаването на уебсайта.

Добре проектираните уебсайтове предлагат много повече от естетика. Те привличат потребителите, помагат им да разберат по-добре Вашия бранд и продуктите, които предлагате. Затова изграждането на идеен проект на сайт е много повече от комбинация на банери, текст и видеа. Това означава, че всеки един елемент трябва да има определена цел.

Изграждане на идеен проект на сайт – дизайн

Какво включва изграждането на идеен проект на сайт?

Първата стъпка е да се срещнем с Вас и заедно да определим целите, които искате да изпълнява Вашият нов сайт. Например, ако сте фирма, която се занимава с продажби, най-добрият вариант е сайтът да генерира продажби. Но, ако сте фокусирани в областта на услугите, сайтът може да бъде Вашата визитка и да Ви представя пред клиентите. Друг вариант е да  мотивира клиентите да направят запитване чрез него или да се свържат с Вас по телефона.

Втората стъпка е да определим платформата, какви уеб страници и функции изисква сайтът, за да изплънява определените цели.

Изграждане на идеен проект на сайтТретата стъпка е да уточним как ще изглежда Sitemap-а на сайта. Това е много важна стъпка, защото именно тук с Ваша помощ ще решим каква ще бъде структурата на Вашия сайт. Кои ще бъдат главните категории и как ще бъдат разпределени. Какъв ще бъде логическият модел и взаимовръзка между категориите, визуалните и текстовите компоненти.

Целта е структурата да се направи максимално ефективно, за да може потребителите да се ориентират лесно и преминат към следващото действие – поръчка или запитване.

Четвъртата стъпка е консултация с Вашия личен дизайнер. Това ще е човекът, който ще поддръжа връзка с Вас и ще създаде дизайна на Вашия уебсайт.

След като сме направили всички необходими анализи и сме уточнили нуждите Ви, започва същинската работа. На тази лична среща с нашия дизайнер ще уточните всички подробности като как Вашата фирмена индентичност да бъде пренесена на уебсайта, разположението на отделните елементи, лого, изображения и текстове.

След това нашият дизайнер  Ви изпраща по имейл няколко примерни темплейта, които след срещата е подбрал лично за Вас. Те са качествени, леки и оптимално структурирани според Вашите предпочитания и нужди.

Едва след като изберете един от тези темплейти, дизайнерът преминава към най-важната стъпка. А именно, изграждане на идейния проект на уебсайта – дизайна.

В зависимост от Вашите нужди, нашият дизайнер ще изработи от 1 до 3 примерни дизайна на началната страница.

Превърнете своите идеи в реалност с Оптимизирай Ме.

{Заяви запитване за Изграждане на идеен проект на сайт}

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!