Facebook Pixel

Probioaction.bg

Перилис Трейдинг ЕООД е български производител, който е на пазара от 2003 година. Фирмата има дългогодишен опит в производството и търговията на почистващи препарати с уникални свойства и качества.

Изграждане на онлайн магазин, Probioaction
Изграждане на онлайн магазин, Probioaction

Онлайн магазин Probioaction.bg

Революцията в почистването на дома започва с Probioaction! Мотивирани от силата на природата, те не предлагат просто препарати, а уникални средства за почистване. Базирани на полезните микроорганизми – пробиотици, те почистват ефективно и се борят с патогенните бактерии. По този начин създават биологичен баланс и създават една по-здравословна среда на живот.

По-добро и безопасно почистване. Екипът на Probioaction искаше да запознае потребителите с принципите и предимствата на пробиотичното почистване. Те видяха в ОптимизирайМе надежден партньор, с който да пренесат своята концепция в онлайн пространството. 

След първата среща, установихме, че се нуждаят от интерактивен онлайн магазин. Тук особеност бе, че фирмата разполага с малко на брой продукти. Затова трябваше да се разработи максимално опростен онлайн магазин, в който потребителите да се ориентират лесно. Задължително изискване бе към всеки продукт да може да се интегрира и видео съдържание.

Базирахме онлайн магазина на Probioaction на WordPress. Основните функционалности включват:

– Интегриране на видеа, който се зареждат автоматично;

– Интеграция с ERP;

– Eзикови версии.

Съвместно с екипът на  Probioaction определихме дългосрочните им цели и целева аудитория. С това започнахме да изграждаме тяхната цялостна рекламна стратегия.

Ако и Вие искате да развиете бизнеса си, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони 0885 996 552 или 0882 163 169.

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!