Facebook Pixel

Очна клиника „Света Петка“

Очна клиника “Света Петка” се намира в град Варна и разполага с филиали в град Добрич, Велико Търново, Пловдив и Благоевград.

Изграждане на уебсайт Варна, Света Петка
Изграждане на уебсайт Варна, Света Петка

Очна клиника “Света Петка” е открита официално на 5 май 2000 година в град Варна. В нея се обединяват специалисти  с дългогодишен опит в офтамологията. Те и до днес, продължават да работят за пациентите си на най-добро ниво. Екипът предлаг качествена диагностика и комплексно лечение на всички видове болести на окото.

От 2015 година Очна клиника “Света Петка” се помещава в своя собствена сграда. Тя е не само модерно обзаведена, но и разполага с най-добрите апарати и технологии за диагностика, изследване и лечение. Сградата е проектирана, така че да предостави на пациентите спокойствие и пълен комфорт.

Качествено лечение и грижа за пациентите. Това бяха основите, които екипът на Света Петка искаше да пренесе на своя сайт. Те видяха в ОптимизирайМе надежден партньор, който да им помогне да запознаят потребителите със своята дейност.

На първата среща стана ясно, че се нуждаят от лесен за навигиране сайт, който да не затруднява дори по-възрастните потребители да открият необходимата информация.

Базирахме сайтът на платформата WordPress и обърнахме специално внимание на:

– Изчистен корпоративен дизайн;

– Ефективно навигационно меню;

– Множество възможности за контакт с всяка клиника и изпращане на запитвания до специалист;

– Лесно и бързо откриване на необходимата информация;

– Множество възможности за запазване на час или директна връзка с Света Петка.

– Eзикови версии.

Благодарение на нашата съвместна работа, сайтът продължава да помага на пациентите да открият правилното лечение.

Искате да имате сайт, който привлича потребителите? Свържете се с нас на телефони 0885 996 552 или 0882 163 169.

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!