Facebook Pixel

Еlegantz.bg

Елеганц ЕООД е един от водещите вносители на керамични саксии, кашпи и аксесоари за аранжиране в България. Фирмата разполага с големи шоуруми и предлага доставка до всяка точка на България.

Онлайн магазин Еlegantz.bg

Фирмата Елеганц ЕООД е основана през далечната 1997 година. Нейната основна дейност е свързана с внос на стоки, подходящи за създаването на арт и флорални аранжировки. Затова една от първите поставени цели пред собствениците била да предложи на творците и флористите най-вдъхновяващите аксесоари за аранжиране.

Още през първата година, фирмата успява да създаде богат каталог от аксесоари, подходящи за всяка цел и повод. Сред водещите продукти са саксии и кашпи, изработени от различни материали с уникални цветове, форми и дизайни.

Перфектното обслужване от екипа не остава незабелязано от потребителите. Тяхната страст, любовта към красотата и желанието за развитие  много скоро се отплащат. За кратко брандът успява да достигне и открие своето място в творчеството на десетки флористи в цялата страна.

Днес Еlegantz Deco е име, което разказва история за изобилие и съвършенство. Фирмата продължава да се развива и да впечатлява потребителите със своите продукти. Освен на разнообразието, се залага на най-добрия баланс между качество и цена.

Това е причината всички аксесоари за декориране в техния онлайн магазин да достигат до Вас на достъпни и разумни цени.

През 2022 година за първи път се срещнахме с екипа на  Еlegantz Deco. Срещнахме се с усмихнати млади хора, които мечтаят да не спират да се развиват и да достигнат до всяко кътче на България. Тяхната мотивация и любов към работата им, ни мотивира да приемем предизвикателството.

Преди първата ни среща, екипът на ОптимизирайМе направи внимателно проучване на онлайн присъствието и онлайн магазина на  Еlegantz.bg. Обърнахме специално внимание на техните конкуренти и отбелязахме техните силни и слаби характеристики. Не пропуснахме да направим и одит на социалните мрежи и сайта на бранда.

Щастливи сме, че Еlegantz Deco видя в нас надежден партньор и ни се довери! Заедно създадохме работеща стратегия за социалните мрежи. Определихме приоритетните продукти и целевата аудитория, към която да насочим рекламните кампании.

На следващата среща те ни се довериха и за SEO оптимизация на техния сайт. А ние се заехме с достигането на челни позиции в Google.

Първата ни задача беше да направим план, който да представлява цялостна стратегия за развитието, поддържането и изграждането на SEO оптимизацията. Заедно със собствениците избрахме най-подходящите ключови думи.

Особеност на проекта бе, че съществува голяма конкуренция на избраните ключови думи, но ние успяхме да се преборим! През първите месеци успяхме да изведем цели 3 ключови думи на първа страница – първо място в Google.

И Вие можете да печелите от Вашия сайт или онлайн магазин! Свържете се с нашия екип на телефони: 0885 996 552 и 0882 163 169  и ние ще Ви подарим БЕЗПЛАТНА консулатция и анализ на уебсайта Ви.

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!