Facebook Pixel

{Най-често задавани въпроси}

Не сте имали досега онлайн представяне в социалните мрежи и Google? Чудите се дали да се доверите на професионалистите от Оптимизирай Ме?

На тази страница ще намерите отговорите на най-често задаваните към нас въпроси.

Колко ще ми струва да ми направите уебсайт?

Ние от Оптимизирай Ме не работим със стандартизирани оферти, защото се водим от Вашите ИНДИВИДУАЛНИ нужди.

Цените за изработката на уебсайт и онлайн магазин започват от 1 000 лева.  И зависят от сложността на проекта и неговите функционалности.

Освен напълно функциониращ и работещ уебсайт, Вие получавате първоначална SEO оптимизация, персонализиран административен панел и ГАРАНЦИЯ от 2 години за нашата работа.

Ще знам ли какво се случва със сайта, докато го изграждате?

За нас е важно Вие да бъдете част от работния процес и да получите напълно работещ уебсайт. Затова държим на надеждната комуникация и Ви уведомяваме регулярно до къде сме стигнали. Без значение дали става въпрос за изграждане на сайт, SEO оптимизация или създаване на рекламна кампания.

Вече искам сам да управлявам сайта си! Как да разбера какво сте правили по него?

Ние документираме всеки един проект, по който сме работили. При подписването на договора, създаваме досие, специално посветено на Вашия сайт. В него се вписват не само преминали ъпдейти, направени back up-и, но и всички промени направени по него.

Така Вие получавате не само работещ уебсайт за бизнеса Ви, но и пълна информация за случилото се с него до този момент.

Какво е SEO оптимизация?

SEO е съкращение от „Search engine optimization” и буквално означава оптимизация за търсещи машини.  Съответно SEO оптимизацията е комплексен процес, който цели да изведе сайта на предни позиции в резултатите на Google.

Защо се нуждая от SEO оптмизация?

В днешно време над 70% от населението на България използват мобилни устройства и Интернет. Така Google се явява техният препочитан инструмент за откриване на информация.

Добре направената SEO оптимизация ще изведе Вашия сайт на челни места в класирането в Google. Така потребителите ще могат да Ви открият по-лесно и да разберат за Вашия бизнес, услуги и продукти.

След колко време ще има видими резултати от SEO оптимизацията?

Има над 250 фактора, от които зависи позиционирането в Google търсачката. Затова и оптимизацията е последователен процес, за който е необходимо време за да даде резултат.

Тук от голямо значение е конкуренцията във Вашия бранш и ключовите думи, по които искате да оптимизираме Вашия сайт.

От опита, който имаме можем да кажем, че подобряване в класирането на ключовите думи се вижда още през първите 3 месеца.  Но за достигане на първа страница, понякога може да отнеме между 6 и 12 месеца.

Може ли да пробвам 1-2 месеца SEO оптимизацията?

SEO оптимизацията е дългосрочна инвестиция, която дава най-добър резултат, ако сайтът се оптимизира последователно поне 6 месеца.

Но ако искате да се запознаете с начина ни на работа, можем да Ви предложим първоначална SEO оптимизация. Свържете се с наш консултант, за да разберете какво включва и как ще помогне на Вашия бизнес.

Какво представлява годишната техническа поддръжка?

Техническата поддръжка на сайта е съобразена изцяло с неговите функционалности и платформа. Тя включва постоянни ъпдейти, защита от хакерски атаки, мониторинг на скоростта, бекъпи веднъж в месеца.

В зависимост от подписания договор, може да включва и промени във визията на сайта и качване на определен брой статии и нова информация всеки месец. Така с наша помощ, Вие ще имате функциониращ и работещ уебсайт за бизнеса Ви.

Каква реклама е подходяща за моята бизнес?

Много е трудно да се даде еднозначен отговор кой канал е най-подходящия за реклама. Всичко зависи от бизнеса, целите, конкуренцията и дали продават продукти или услуга.

В някои случаи за бизнеси, които предлагат услуги по-подходящите канали са SEO оптимизацията и Ads рекламите. А за тези, които продават продукти е по-важно да имат присъствие в социалните мрежи.

Успешната рекламна стратегия е комбинация от правилно определяне на целите, анализ на нуждите на бизнеса, таргетиране на правилната аудитория и планиране на кампаниите.

Защо трябва да изберем точно Оптимизирай ме?

Ние имаме над 8 годишен опит в изграждането на сайтове, SEO оптимизация и създаване на цялостни рекламни стратегии. Зад всяко едно от нашите предложения стои опит, придобит чрез работата с клиенти от различни брашнове.

Нашите договори защитават интересите на двете страни. В тях детайлно е описана услугата и срокът за изпълнение на проекта.

{ Не се колебайте да зададете въпрос }

Можете да го направите още сега!

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!