Facebook Pixel

Онлайн магазин GArt Boutique by Gerry

Работилничка GArt Boutique by Gerry е една мечта, превърнала се днес в реалност. Тя предлага на своите клиенти разнообразие от нестандартни букети от бонбони, безмесни, месни, с алкохол, бебешки и много други, подходящи за всеки повод. 

Онлайн магазин GArt Boutique by Gerry

Работилничка GArt Boutique by Gerry е авторски проект на талантливата Гергана Манова. Тя е не просто творец, а мечтател, който не може да се задоволи с еднообразието на ежедневието. Затова решава да използва своята креативност и да подари на потребителите едно по-различно и нестандартно приключение, подходящо за всеки ден и повод.

Идеята за GArt Boutique by Gerry се появява за първи път като на шега през 2020 година. Първоначалната идея е била да изненада любимите си хора с подарък, който никога няма да забравят. И така се появява първият нестандартен букет, който се превръща в мотивация да продължава да твори и да се развива.

Така тази прекрасна идея се превръща в работилничка GArt Boutique by Gerry, където магията се сбъдва и се появяват първите ядливи, месни, сладки и плодови букети. Специалното за тях е, че всеки букет може да бъде персонализиран за човека, за когото е предназначен.

Това е причината нестандартните букети на GArt Boutique да завладеят сърцата на потребителите.

Днес, младият творец продължава да твори и да се вдъхновява от красотата на морето, природата, кулинарията и нейната страст да експериментира с различни вкусове.

Енергична, позитивна и изпълнена с любов към работата си, създателката на бранда успя да ни плени със своята усмивка и желание да развие свой бизнес, правейки го достъпен за повече потребители.

Затова ние от ОптимизирайМе с радост приехме да бъдем част от това неповторимо приключение. Запленени от красотата на нестандартните букети, решихме, че не е достатъчно просто да създадем практичен онлайн магазин. Целта ни беше да пренесем енергията на създателката му, за да може всеки потребител да усети страстта, с която тя работи.

Щастливи сме, че успяхме да го постигнем!

Заданието бе да заложим на стилен дизайн, който да е фокусиран върху уникалността на нестандартните букети. Решихме, че най-доброто решение е да базираме сайта на WordPress.

Фокусирахме се върху следните функционалности:

  • Елегантна визия;
  • Опростено навигационно меню;
  • Лесни и кратки стъпки от избор на продуктите до покупка;
  • Персонализиран админ панел, даващ възможност за лесно и бързо качване на нови продукти;
  • Препоръчани продукти;
  • Бърза мобилна версия;
  • Месинджър чат.

Освен тези ключови функционалности, ние се погрижихме и за:

  • Изграждане на SEO оптимизацията и позиционирането на сайта в Google по ключови думи;
  • Изграждане на социалните мрежи и първоначалното им разпространение.

Щастливи сме, че имахме възможност да работим по този проект! Доверете се и Вие на екипа на ОптимизирайМе и ние ще Ви помогнем да изградите цялостна стратегия за Вашия бизнес!

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!