Facebook Pixel

Онлайн магазин Fly Систем

Флай Систем е варненска фирма, специализирана в търговията с лаптопи, компютри и таблети. Те предлагат на клиентите си голямо разнообразие от модели с високо качество.

Изграждане на онлайн магазин, Fly Систем

Изграждане на онлайн магазин, Fly Систем

Новите технологии са навсякъде около нас. Те са незаменима част от нашето ежедневие и ни помагат по-бързо и лесно да открием нужната информация. За съжаление, не всеки може да се ориентира сред голямото продуктово разнообразие от компютърна и офис техника.

Затова ние от ОптимизирайМе обединихме своите усилия с екипа на Fly.bg. Приехме предизвикателството да им помогнем да създадат свой онлайн магазин.

Още от първата ни среща останахме впечатлени от екипа на бранда. Професионалисти, обединени от любовта към техниката и новите технологии. Тяхното желание бе не просто да имат поредния онлайн магазин за техника, а място, което да бъде в полза на потребителите.

Основната ни насока беше да създадем интерактивен сайт, в който главен герой са продуктите. Всичко трябваше да бъде направено максимално опростено и лесно за откриване от клиените.

След подробно проучване, ние приехме предизвикателството. Решихме, че най-добрият вариант за него е да го базираме на Opencart. Фокусирахме се на основни функционалности като:

– Семпъл и стилен дизайн;

– Опростено навигационно меню;

– Опростен начин за качване на продукти от админ панела;

– Бърза поръчка и плащане;

– Интегриране на възможност за покупка на изплащане;

– Месинджър чат.

Съвместно с екипа на Fly.bg определихме как сайтът може да бъде развит в дългосрочен план.

Ако и Вие искате да отведете бизнеса си до следващото ниво, не се колебайте повече! Свържете се с нас на телефони: 0885 996 552 и 0882 163 169.

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!