Facebook Pixel

Университетски медико-дентален център

Университетски медико-дентален център се намира в град Варна и е разположен на 5-тия етаж на Факултета по дентална ведицина. Разполага с медицинска техника и апаратура без аналог в града.

Изграждане на уебсайт Варна, Университетски медико-дентален център
Изграждане на уебсайт Варна, Университетски медико-дентален център

УМДЦ – гр. Варна е открит през Ноември 2014 година с една единствена цел – да помогне на хората да възвърнат красивата си усмивка и дентално здраве. За целта разполага с техника и апаратура без аналог в цялата страна.

Университетски медико-дентален център – гр.Варна се отличава не само с възможността си да предложи комплесно лечение, но и предлагат най-съвременните стоматологични услуги.

Екипът на УМДЦ – гр. Варна е съставен от водещи специалисти в своята област, които имат дългогодишен опит в денталната медицина. Те не само са специализирали в САЩ и Европа, но и са доказани университетски преподавалети.

Дентална хирургия, амбулаторен център, спешен кабинет. Това бяха някой от отправните точки, които обсъдихме на първата ни среща. След нея решихме, че се нуждаят от интерактивен сайт, който да даде възможност на потребителите да открият бързо и лесно информацията, от която се нуждаят.

Университетски медико-дентален център – град Варна се довери на ОптимизирайМе за изграждане на своето представяне в онлайн пространството. Базирахме сайтът на платформата WordPress като наблегнахме на:

– Изчистен корпоративен дизайн;

– Лесно и бързо откриване на необходимата информация;

– Множество възможности за запазване на час или директна връзка с УМДЦ – гр. Варна.

Крайният резултат не само удовлетвори клиента, но и помогна на много потребители да открият пътя към съвършената усмивка.

Ако и Вие искате да изведете бизнеса си на следващото ниво, не се колебайте да се свържете с нас на телефони 0885 996 552 или 0882 163 169.

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!