Facebook Pixel

Онлайн магазин BGdreshki

BGdreshki.com е онлайн магазин за български детски и персонализирани продукти. Фирмата има дългогодишен опит и си сътрудничи с някои от най-добрите български производители.

Изграждане на онлайн магазин, BGdreshki

Изграждане на онлайн магазин, BGdreshki

BGdreshki.com е бранд, който е разпознаваем на българския пазар и любим на малки и големи. Фирмата има дългогодишна история, която започва през далечната 2014 с една идея. Идея, която с много старание и труд се превръща в първия онлайн магазин на марката.

Отлично качество, уникален дизайн и атрактивни цени. С това брандът грабва сърцата на клиентите си в началото. За съжаление, добрите продукти и персонализираното отношение на екипа, не бяха достатъчни за развитие до следващото ниво.

Екипът на BGdreshki.com искаше да достигне до по-широка аудитория. Така през 2019 година, те видяха в екипа на ОптимизирайМе надежден партньор, който да им помогне с SEO оптимизацията и създаване на цялостна рекламна стратегия.

През 2021 година установихме, че старият сайт на бранда вече е морално остарял, затруднява клиентите и не може да отговори на нуждите им. След подробно проучване, стигнахме до извода , че сайтът трябва да се преработи, за да предложи повече възможности на потребителите. Основните изисквания бяха да има опростен начин за откриване на нужните продукти и бърза поръчка.

Базирахме новия сайт на BGdreshki.com на OpenCart. Новите функционалности включват:

– Усъвършенствана търсачка с повече възможности за търсене;

– По-добра и удобна навигация;

– Извеждане на наличните размери върху продукта;

– Бърза поръчка;

– Месинджър чат;

– Бърза мобилна версия;

– Интеграция с ЕRP.

Това са само няколко от функционалностите, които ще намерите в онлайн магазина на BGdreshki.com. Не пропускайте и Вие да се възползвате от възможностите на онлайн пространството като се свържете с нас на телефони: 0885 996 552 и 0882 163 169.

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!