Facebook Pixel

Онлайн магазин Crystal Pro

Кристал Про е варненска фирма, която предлага бижута с кристали с ненадминато качество и стил. Те имат над 10 годишен опит на българския пазар.

Изграждане на онлайн магазин, CrystalPro
Изграждане на онлайн магазин, CrystalPro

Eкипът на Crystal Pro се отличава с ненадминатия си усет към съвършенството и красотата на кристалите. Тяхната работа е много повече от това да предложат на потребителите уникалните си бижута. Те са творци, виртуози, които вярват, че всеки заслужава малко блясък в живота си.

Високо качество, прецизна изработка и голямо разнообразие. Това бяха трите опорни точки, който бяха водещи в онлайн присъствието на Crystal Pro.

През 2019 година, екипът на Crystal Pro се довери на ОптимизирайМе за своето онлайн присъствие в социалната мрежа – Facebook. След първоначалната среща, заедно определихме дългосрочните цели, целевата аудитория и търсените резултати. Така само за 3 месеца, благодарение на съвместната ни работа подобрихме онлайн присъствието и увеличихме продажбите на бранда.

В началото на 2021 година, екипът на Crystal Pro отново се довери на ОптимизирайМе за изграждане на нов онлайн магазин.

След първоначалния разговор, установихме, че фирмата се нуждае от лесна за управление платформа, в която постоянно да могат да добавят нови продукти и информация.

Базирахме новия онлайн магазин на Opencart като заложихме на ключови функционалности като:

– Ефективно навигационно меню;

– Лесни и кратки стъпки от избора на продуктите до покупката;

– Качване на продукти с различни размери и цветове;

– Препоръчани продукти;

– Динамично обновяване на цена, снимки и информация на продуктите;

– Филтриране на продуктите според различни характеристики и опции – цвят, големина и др;

– Интеграция с ERP;

Това са само някой от най-отличаващите се функционалности на онлайн магазина на Crystal Pro. Убедете се сами в предимствата му или се свържете с нас на телефони 0885 996 552 или 0882 163 169 , ако се нуждаете от професионален съвет как да печелите от онлайн присъствието си!

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!