Facebook Pixel

Не можете да разберете защо потребителите предпочитат Вашите преки конкуренти? Чували сте, че много брандове се възползват от предимствата на локална SEO оптимизация в град Бургас? А знаете ли, че тази услуга ще Ви помогне да достигнете до правилните клиенти?

Повечето маркетинг агенции мислят мащабно – как да предложат на бизнеса възможно най-голям трафик и не обръщат внимание на локалното таргетиране.

Истината е проста – ако оперирате единствено на пазара в град Бургас, Вие не се нуждаете от достигане до хора, които живеят в други населени места. Те не могат да посетят Вашия обект и да Ви станат лоялни клиенти.

SEO оптимизация Бургас

Не влагайте излишни средства и усилия, насочвайки се към неправилната аудитория! Ние – от ОптимизирайМе, ще ви помогнем, като изградим работеща и ефективна локална стратегия за SEO оптимизация в град Бургас.

Каква е цената на услугата – локална SEO оптимизация в град Бургас?

За малките и средни бизнеси може да бъде трудно да изпъкнат пред по-големите конкуренти и да бъдат видими за потребителите в Google. Затова ние – от ОптимизирайМе, сме готови да Ви помогнем, като таргетираме локално Вашите мечтани клиенти.

За разлика от много други маркетинг фирми, ние НЕ работим със стандартизирани стратегии и готови оферти. Нашата цел е да бъдем максимално полезни на Вашия бранд, затова Ви предлагаме БЕЗПЛАТНА консултация, одит на Вашия сайт и стратегия.

По този начин ще се запознаем подробно с Вашата дейност и сайт. Обръщаме специално внимание при одита и изготвянето на стратегия на:

  • Структура, дизайн и съдържание на Вашия уебсайт;
  • Има ли направена начална SEO оптимизация на сайта;
  • Анализ и подбор на най-подходящите ключови думи;
  • Каква е линк структурата и сайт мапа;
  • Каква е скоростта на зареждане и историята на сайта;
  • Предлага ли уникално потребителско изживяване;
  • Могат ли клиентите бързо да се ориентират и на напрявят запитване или поръчка;
  • Какъв е потенциалът на сайта в този вид;
  • Какви са нашите прогнози и какво Ви препоръчваме;
  • Как можем да Ви помогнем да развиете потенциала на бранда си;

Локална SEO оптимизация в град Бургас – НЕ Е СТАНДАРТИЗИРАНА услуга. Затова цената е съобразена с особеностите на сайта и работата, която трябва да се извърши, за да достигне до ПЪРВИ места в Google.

Защо се нуждаете от локална SEO оптимизация в град Бургас

В Интернет пространството ще откриете данни от много проучвания, които доказват, че НАД 80% от населението на България използва Интернет и социалните мрежи. Според НСИ, жителите в областта са вече над 410 331 души като домакинствата, с достъп до интерне, са повече от 70%.

Това означава, че не само конкурентите Ви, но и ВИЕ можете да се възползвате от потенциала да ги привлечете като Ваши клиенти. За тази цел се нуждаете не само от правилна стратегия, но и от локално таргетиране.

Чрез оптимизиране на Вашия сайт локално, можете да достигнете до правилната аудитория, която да Ви осигури висока възвръщаемост!

За кои клиенти е подходяща локална SEO оптимизация в град Бургас?

Ние – от ОптимизирайМе, разработихме тази услуга специално за малкия и среден бизнес, които оперират единствено локално. Това са брандове, които НЕ могат да се възползват от клиенти, живеещи в други населени места, дори да достигат до тях. Например козметични и фризьорски салони, ресторанти и заведения за бързо хранене, фитнес центрове и много други обекти.

Освен на фирмите от град Бургас, ние можем да помогнем и на всички, разположени в по-малки общини от областта. Например – община Руен, Айтос, Поморие, Карнобат, Несебър, Средец, Сунгуларе, Созопол, Камено, Царево, Приморско и Малко Търново.

Как да заявите локална SEO оптимизация в град Бургас?

Попълнете нашата КОНТАКТНА форма и изберете населеното място и общината, в която се намирате. НЕ пропускайте да ни изпратите линк към Вашия уебсайт, за да можем да изготвим БЕЗПЛАТНИЯ одит и стратегия, персонализирани специално за Вас.

{Заяви запитване за SEO оптимизация Бургас}