Facebook Pixel

Жилищна сграда Iron Code

Жилищна сграда Iron Code се намира в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена в град Варна. Тя съчетава в едно модерната архитектура, близостта с природата и един по-висок стандарт на обитаване. 

Изграждане на уебсайт Варна, IronCode
Изграждане на уебсайт Варна, IronCode

Жилищна сграда Iron Code е най-новото творение на Jas Studio и архитект Жаклин Митова. Вдъхновена от историята на мястото и морската панарома, тя вплита в един проект архитектурата, природата и новите технологии. С това ни доказва, че нейните проекти са много повече от поредната сграда. А взаимодействие между околната среда и хората.

Креативна и отличаваща се с идеите си, архитект Жаклин Митова видя в ОптимизирайМе доверен партньор. Заедно ние успяхме да пренесем нейното вдъхновение и в сайта на Iron Code.

След първоначалната среща разбрахме, че се нуждае от интерактивен сайт, с който да представи предимствата на сградата и разпределението па всеки етаж и апартамент. Определихме дългосрочните цели, целевата аудитория и функционалностите, от които ще се нуждае сайтът.

Базирахме сайтът на жилищна сграда  Iron Code на WordPress. За удобство на потребителите, функционалностите включват:

– Възможност за селектиране и избор на етаж;

– Препратки към отделните продадени или свободни апартаменти;

– Достатъчно възможности за запитвания.

Търсите ново жилище или се нуждаете от сайт, който да представя Вашия бизнес? Убедете се сами в качеството на нашата работа. Посетете сайтът на Iron Code или се свържете с нас на телефони 0885 996 552 или 0882 163 169. Нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат да реализирате идеите си!

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!