Facebook Pixel

Конкурентите Ви са добре познати, а Вие все още нямате лоялни клиенти? Чували сте, че локална SEO оптимизация за Велико Търново може да Ви е от полза, но не знаете как?

Истината е проста – отдавна отмина времето на викачите и флаерите, които целяха да разпространят физическия обект на малките и големи брандове. Живеем в епохата на Интернета и онлайн пространството, които само с няколко клика трансформираха всичко познато.

Днес над 80% и от Вашата аудитория използва мобилни устройства, за да открива информация, продукти и услуги, които се намират близо до тяхната локация. Търсачки като Google не просто доминират, но и присъствието в тях е жизненоважно за всяка малка фирма с ограничен бюджет.

SEO оптимизация Велико Търново

Защо Ви препоръчваме локална SEO оптимизация Велико Търново?

Малко предприемачи осъзнават, но правилното таргетиране на местния пазар може да бъде от решаващо значение за тяхното развитие и растеж.

Велико Търново е много повече от град с древна история, известен със своите забележителности като Царевец, Самодивска чаршия и много други. С времето те са се превърнали в атракции, които привличат туристи от цял свят. Затова много малки бизнеси са се насочили към предлагането на екскурзоводски услуги, насочени предимно към посетителите.

Всичко това спомага и за развитието на традиционни български занаяти. Много местни занаятчии са се специализирали в ръчно изработени изделия като керамика, бижута и текстил. Заради сложността на изработка, много от тях не могат да предложат изработка по поръчка и доставка за други градове.

Тази област е известна и със своите специфични метеорологични условия – големи горещини през лятото и обилен сняг през зимата. Това дава възможност на много майстори да предложат услуги от сферата на строителството и ремонтните дейности. Например – ремонт на покриви, конструкции, смяна на дограма, поправка на ВиК и ел. инсталации. Много от тях работят като фрийлансъри или разполагат със собствени екипи и са съсредоточени изцяло на местно ниво.

Това са само три от най-добре развитите сфери в областта. . Освен тях, както във всеки друг град и тук има много ресторанти, кафета, фитнеси и салони, които разчитат изцяло на местните жители.

Тук нашата локална SEO оптимизация Велико Търново може да изцяло да промени играта и да Ви помогне да минете на следващото ниво! Защо да гледате успеха на другите, когато и Вие можете да се възползвате от възможностите на Google?

Как тази услуга ще Ви помогне?

Както вече Ви споделихме, локалното таргетиране е една от най-добрите стратегии за бизнесите, които НЕ могат да обслужват клиенти от цялата страна. Тя насочва аудиторията, от която се нуждаете – хора в близост до Вас, които активно търсят продуктите или услугите, които предлагате.

За малкия бизнес това е безценно, защото гарантира, че няма да пропилеете Вашия маркетингов бюджет за потребители, които никога няма да Ви посетят. И съответно, няма как да се възползват от Вашите услуги или продукти.

Насочвайки се към Вашия мечтан клиент, Вие ще можете и да изградите по-добра комуникация и връзка с него. Това в дългосрочен план ще помогне да бъдете избрани пред конкурентите си

Освен това, с локална SEO оптимизация Велико Търново ще можете да се възползвате и от предимства като:

Повишена видимост

Наличието на добре оптимизирано локално онлайн присъствие подобрява шансовете Ви да достигнете ПЪРВИТЕ места в класирането. Подобрявайки това позициониране, е по-вероятно да бъдете видени от повече потенциални клиенти. А това на свой ред ще увеличи и трафика, защото над 89% от потребителите кликват на един от първите 3 резултата на първа страница.

Ако не вярвате на тези данни, Ви предизвикваме да се замислите. Споделете с нас – кога за последен път превъртяхте до втора страница от резултат на Google. Ако го правите редовно – поздравление! Вие сте един от малкото 11%, които го правят.

Повечето хора предпочитат бързо да откриват необходимото и доказано се считат намиращите се бизнеси на ПЪРВА страница за по-реномирани и надеждни.

Въпреки че не е изключено хората да правят проучване, повечето залагат именно на един от първите три резултата. Ето защо, много от най-големите марки плащат за СЕО оптимизация и отделят значителна част от бюджета си за нея.

Прецизно таргетиран трафик

Няма значение какъв е размерът на фирмата Ви и колко служители работят за Вас. За всеки бизнес, всяка минута е ценна. Когато привличате към сайта си неподходящи потребители, които няма вероятност да направят покупка или да резервират услуга, това е загуба на пари.
Локалната SEO оптимизация Велико Търново ще помогне премахване на неподходящия трафик и по този начин ще насочи Вашия мечтан клиент към сайта Ви. По този начин, уебсайтът ще започне да работи по-ефективно, като гарантира, че сте видими само за потребителите от Вашия регион.

Постигане на дългосрочни резултати

Когато става въпрос за СЕО оптимизация, много хора се притесняват, че резултатите не са бързо забележими, в сравнение с рекламните кампании в социалните мрежи и Google. Причината е, че това е дългосрочен процес, за който са необходими да се приложат правилните стратегии при оптимизацията на съдържанието и функционалностите на сайта.

Важна стъпка е определянето на правилните ключови думи, с които да постигнете добри резултати на местно ниво. Освен това, отнема време сайтът да индексира от Google и да се оценят направените промени.

Може да Ви се струва бавно, но веднъж направена локална SEO оптимизация Велико Търново ще работи за Вас дълги години с правилната поддръжка!

За кои други градове Ви предлагаме помощ?

Ние можем да Ви предложим локална SEO оптимизация Велико Търново и за общини Горна Оряховица, Свищов, Павликени, Полски Тръмбеш, Лясковец, Стражица, Елена, Златарица и Сухиндол.

Или се свържете с нашите консултанти на телефон: 0883 330216.

{Заяви запитване за SEO оптимизация Велико Търново}