Facebook Pixel

Искате да се позиционирате на челни места в Google и търсите SEO оптимизация за град Пловдив? Нуждаете се от професионалист, който да Ви помогне локално да таргетирате Вашата целева аудитория?

Няма нужда да влагате време, усилия и средства, ако бизнесът Ви оперира локално и предлага услуги единствено в град Пловдив. Няма значение дали сте собственик на фитнес салон, италиански ресторант, фризьорски салон или химическо чистене. Дори да достигнете до потребителите в другите градове, те не могат да Ви посетят и няма да станат Ваши клиенти.

Правилната стратегия е да се фокусирате върху локалната аудитория.

SEO оптимизация Пловдив

Какво представлява локалната SEO оптимизация за град Пловдив?

Това е стратегия, чиято цел е да Ви предложи оптимален ефект, като се обърне внимание на прецизното таргетиране. При нея сайтът се оптимизира, за да се класира по-добре в резултатите при търсенето и да достигне до Вашите местни потребители.

Оптимизирайки уебсайта за Вашия град и адрес, това помага на правилните хора да открият Вашия бизнес онлайн. Така шансът да откриете правилните клиенти е по-голям и имате възможност да ги привлечете да станат лоялни към Вас.

Защо Ви предлагаме БЕЗПЛАТНА консултация?

Ние – от ОптимизирайМе, сме професионалисти с дългогодишен опит на българския пазар. През годините помогнахме на много от нашите клиенти да достигнат до ПЪРВИ места в Google и разбрахме, че за успеха е важно да откриете правилния партньор.

За съжаление, много маркетинг фирми се интересуват единствено от печалбата. В техните сайтове ще откриете множество „уникални” оферти, предлагащи бързи резултати само за няколко седмици.

Възможно ли е да се постигне това с минимална инвестиция?

Тук много „специалисти” ще Ви отговорят с увереност: „ДА!”, без да се замислят. Но, когато става въпрос за локална SEO оптимизация за Пловдив, ние държим да Ви предложим ИНДИВИДУАЛНА стратегия, съобразена с нуждите на бизнеса Ви.

НЕ предлагаме предварително готови и стандартизирани оферти. Държим да Ви предложим ефективност и най-добрите резултати. За да го направим, след като направите заявката за лична среща, започваме работа по ОДИТ на Вашия уебсайт.

Обръщаме внимание на важни фактори като – естеството на бизнеса, какви са неговите продукти и услуги, както и преките му конкуренти. Как ще се позиционира локално в търсачките, зависи и от състоянието на сайта и неговата история.

За локалната SEO оптимизация за Пловдив изготвяме специална стратегия, която ще работи за Вашия бранд и сайт. При първата ни среща определяме Вашите краткосрочни и дългосрочни цели и Ви разясняваме как ще Ви помогнем да привлечете локално нови клиенти.

Каква е цената за SEO оптимизация за Пловдив?

Нашата мисия е да помогнем да развиете бизнеса си на следващото ниво. Затова, за разлика от много други агенции, Ви предлагаме напълно БЕЗПЛАТНО изготвяне на одит и стратегия.

В тях обръщаме внимание на важни фактори като:

  • Структура, дизайн и съдържание на Вашия уебсайт.
  • Има ли направена начална SEO оптимизация на сайта.
  • Анализ и подбор на най-подходящите ключови думи.
  • Каква е линк структурата и сайт мапа.
  • Каква е скоростта на зареждане и историята на сайта.
  • Предлага ли сайтът уникално потребителско изживяване.
  • Могат ли клиентите бързо да се ориентират и на направят запитване или поръчка.
  • Какъв е потенциалът на сайта в този вид.
  • Какви са нашите прогнози и какво Ви препоръчваме.
  • Как можем да Ви помогнем да развиете потенциала на бранда си.

Важно е да отбележим, че всеки уебсайт и бизнес са различни. Някои могат да оперират в по-малко конкурентна ниша и сайтът им да се нуждае от малко работа. Други може да се нуждаят от повече работа по сайта, изграждане на вътрешна и външна SEO оптимизация, както и линкове, за да достигнат първите места в Google локално.

Затова не можем да стандартизираме услугата локална SEO оптимизация за Пловдив. Но Ви гарантираме, че сме готови да работим за успеха Ви. Нашите консултанти ще изготвят точен и ясен план, според спецификите на бранда Ви и ще работим на 100% .

{Заяви запитване за SEO оптимизация Пловдив}