Facebook Pixel

Leather shop „Natali“

Leather shop „Natali“  е онлайн магазин за кожени якета, палта, парки, кожуси и аксесоари от естествена кожа и косъм. Техните продукти се отличават със своята ексклузивна визия, уникален дизайн и качество.

Онлайн магазин Leather shop „Natali“

Не е нужно да чакате студените дни, за да създадете своята неповторима визия. Leather shop „Natali“  е точното място за всеки, който мечтае да бъде винаги ЕКСКЛУЗИВЕН. В него ще откриете на едно място  мекота, комфорт и качество. С техните якета и кожуси ще разчупите стереотипите и ще се откроите от сивата тълпа.

Екипът на Leather shop „Natali“ не просто следят актуалните модни тенденции, те ги създават! Вече повече от 26 години брандът се грижи за своите клиенти и ги впечатлява със своя усет към детайлите и красотата.

Тяхното мото е: „Най-добро качество и стил на конкурентни цени!”. За да го постигнат, всеки сезон избират да работят с най-добрите и доказали се производители на международния пазар. Затова техните колекции винаги са разнообразни и отличаващи се със своите уникални цветови комбинации и кройки. 

Индивидуалност, луксозна визия и качество. Това бяха нашите опорни точки, върху които започнахме да изграждаме цялостната стратегия за онлайн присъствието на бранда.

През 2020 година, малко преди разразилата се пандемия, се срещнахме за първи път със собственичката на Leather shop „Natali“. Тя ни зарази със своята положителна енерия, желание да покори нови върхове и да помогне на потребителите да изразят себе си.

На тази среща обсъдихме подготвения от нас анализ на пазара и присъствието в Интернет на нейния бизнес. Заедно определихме нейната целева аудитория, желани резултати, краткосрочни и дългосрочни цели.

Първоначално започнахме работата по социалните мрежи на Leather shop „Natali. Целта ни беше изцяло да променим визията на Facebook страницата и да създадем впечатляващи реклами, с които да таргетираме целевата аудитория.

Впоследствие започнахме и работата по сайта. Изискванията към него бе да предостави възможност за бърза поръчка и лесна ориентация на потребителите.

След внимателно проучване, решихме да базираме сайта на Opencart. Обърнахме внимание на ключови функционалности като:

  • Елегантен и стилен дизайн, отговарящ на бранда;
  • Опростено навигационно меню;
  • Лесни и кратки стъпки от избор на продуктите до покупка;
  • Опция за бърза поръчка;
  • Eзикови версии;
  • Снимки с висока резолюция и качество;
  • Изцяло персонализиран админ панел, даващ възможност за бързо и лесно качване на продукти, информация и промяна на вече съществуващите;
  • Интеграция с ERP.

Това е само малка част от работата, която свършихме по този сайт. Щастливи сме, че можем да помогнем на клиентите си да развият своя бизнес!

Можем да го направим и за ВАС! Потърсете ни на телефони: 0885 996 552 или 0882 163 169 и ние ще Ви покажем как да го постигнете!

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!