Facebook Pixel

Facebook – реклами в социалната мрежа Facebook

Маркетингът не е просто създаването на една фейсбук реклама за бизнес. Ключът към успеха е изграждането на цялостна стратегия за присъствието на бизнеса онлайн и офлайн. Зависи от много фактори като: познавате ли добре своите клиенти, към какво се стремите, къде рекламирате и дори в кои социални мрежи имате присъствие.

Facebook

През последните години Facebook маркетингът е изключително популярен в България. Той даде възможност не само на много хора да се свържат от различни краища на света, но и да общуват свободно. А това даде и платформа за изява и на бизнесите като начин да представят своите продукти и услуги.

Какво представлява Facebook маркетинга?

Facebook маркетингът е изграждане на цялостна стратегия за присъствието Ви в тази платформа. Това включва не само създаване и поддържане на добрия външен вид на представянето на бизнеса, но и проучване на целевата аудитория, създаване на рекламни кампании и оптимизацията им.

Защо да се възползвате от Facebook маркетинга?

Какво представлява Facebook маркетинга?#Голяма част от клиентите Ви са във Facebook.

Интересно за тази социална платформа е, че има повече потребители от населението на Китай. Според статистиките от 2020 година те са били 1.49 милиарда и за цялата година са кликнали общо 22 милиарда пъти върху рекламите. Така Facebook предоставя на бизнеса възможност да открие целевата си аудитория и да я привлече чрез подходящи рекламни кампании.

#Детайлно таргетиране

Един от най-големите проблеми на някои фирми е, че не познават добре своите клиенти. Не знаят техните потребителски нагласи и защо са избрали точно тях. Фейсбук рекламата може да Ви помогне да опознаете потребителите и да ги разделите на различни групи.

Възможностите за таргетиране във Facebook са изключителни. Можете да се избере не само типа на фейсбук рекламата за бизнеса Ви, но и нейното насочване. Независимо дали искате да бъде на база на определени демографски данни, възраст, местожителство, езици или интереси.

#Качествен трафик

Facebook маркетингът преди всичко цели да ангажира потребителите. За съжаление голяма част от бизнеса не е наясно с принципите на фейсбук рекламите и не могат сами да се справят с тази задача.

Затова ние от Оптимизирай Ме чрез възможностите за таргетиране, създаваме персонализирини аудитории. С тяхна помощ осигуряваме на Вашите фейсбук реклами качествен трафик от хора, които се интересуват и биха проявили интерес към продуктите и услугите Ви.

Фейсбук реклама Варна - Ремаркетинг#Ремаркетинг

Ремаркетингът е задължителна част от Facebook маркетинга. Той работи на базата на аудиториите, към които вече е рекламирано. Той отсява хората, които вече са посетили Вашия сайт, кликнали са на рекламите или са проявили някакъв интерес към тях.

Тази стратегия е изключително успешна за увеличаване на поръчките. Защото се фокусира върху потребителите, които вече са проявили интерес и им показва продуктите, които вече са харесали.

#Достигане в зависимост от бюджета.

Facebook маркетинга има голям потенциал да достигне до правилните хора и увеличи продажбите и осведомеността за бранда Ви. Но не може да Ви обещае резултати, ако не сте готови да инвестирате в него.

Затова резултатите и достиганията от Фейсбук рекламата са свързани с бюджета, който сте готови да инвестирате.

Какво включва нашата услуга Facebook маркетинг?

Ние от Оптимизирай Ме не Ви предлагаме просто поддръжка на Facebook страница и пускане по няколко поста на седмица. Това може да Ви го предложи всеки фрийлансър, който има поне малка представа как работи тази платформа.

Ние сме фокусирани върху изграждането на цялостна стратегия за Facebook маркетинг и представянето на Вашия бранд пред потребителите.

Задълбоченото анализиране на Вашето онлайн присъствие в социалната мрежа е само първата стъпка за изграждане на стратегия за Фейсбук реклами.

Следва определяне на маркетинговите цели на бизнеса чрез страницата и индивидуална лична среща с Вас. На нея ще Ви представим нашите препоръки и изградената стратегия за Фейсбук реклами.

Обърнете внимание, че всеки бизнес е с различна насоченост и има различни нужди. Затова всяка една стратегия за Facebook маркетинг е строго индивидуален и изготвен само и единствено за ВАС!

Вземете най-доброто решение за развитие на социалния си маркетинг с Оптимизирай Ме!

{Заяви запитване за Facebook}