Facebook Pixel

Email marketing – дигитална реклама с изпращане на имейли

По-добра комуникация с клиентите. По-добри резултати.

Предлагаме Ви професионални email marketing кампании, с които да засилите връзката с клиентите си и да изведете бизнеса си на следващото ниво.

Имейл маркетинг

Какво представлява имейл маркетинга?

Имейл маркетингът е форма на директен маркетинг, с която бизнесът поддържа връзка със своите клиенти. За целта електронната поща се използва като средство за изпращане на послания до определена целева група от потребителите.

Имейл маркетингът може да включва бюлетини с актуална информация за компанията, промоции, ексклузивни оферти, връзки към статии с полезна информация и други.

Имейл маркетингът позволява на бизнеса не само да изпраща информация на клиентите си, но и да приспособи своите маркетингови послания спрямо тяхната аудитория.

Какви са предимствата на имейл маркетинга?

Създаване на аудитория
Създаване на аудитория

Потребителите, които са потвърдили желанието си да получават имейли от Вас са по-склонни да се ангажират с Вашия бизнес.

Персонализация
Персонализация

Можете да предложите на потребители информация, която е създадена специално за тях и нуждите им.

Таргетиране
Таргетиране

Можете да сегментирате списъка с потребители на какъвто принцип поискате – пол, възраст, град.

Лесно измерими резултати
Лесно измерими резултати

Анализирането на резултатите е от изключителна важност за всяка кампания. При email marketing събирането на информацията е изключително лесно.

Спестява време
Спестява време

С наша помощ Вие можете да спестите време и да улесните максимално клиентите си като ги информирате за отстпъки, промоции и специални оферти.

Възвръщаемост на инвестициите
Възвръщаемост на инвестициите

Разходите могат да бъдат много по-ниски от други канали за реклама. Няма такси и разходи за печат или медийно пространство.

Имейл маркетинг - дигитална реклама с изпращане на email marketing

Как можем да Ви помогнем за Вашия email marketing?

Всеки ден, когато влезете във Вашата поща Ви очакват поне 100-на реклами имейла? А Вие кой бихте отворили – един от многото или този, който изпъква пред останалите?

Привлечете Вашите настоящи и потенциални клиенти с ОптимизирайМе.

Ние нямаме стандартизирани email marketing шаблони, които да предлагаме на всичките си клиенти. Знаем, че всеки бизнес е уникален и привлича различна аудитория от потребители. Някои се задържат заради интересните имейл бюлетини, докато други следят промоциите и подаръците за лоялни клиенти.

Това е причината, да подхождаме към всеки бизнес индивидуално. Изграждаме цялостна стратегия за email marketing, базиранана задълбочен анализ.

Целта ни е не просто да вземем Вашите данни и да използваме вече създадения Ви списък от имейли на клиенти, а да Ви предложим ефективна стратегия. Това включава разработването на най-подходящ списък от имейли за Вашите email marketing кампании.

Не чакайте успеха да Ви открие! Намерете правилния път с ОптимизирайМе и ние ще Ви помогнем да преминете на следващото ниво.

{Заяви запитване за Имейл маркетинг}