Facebook Pixel

Уебсайт Солидс Инженеринг

Солидс Инженеринг е единственият производител в България на автосервизно оборудване. Фирмата има над 30-годишен опит в своя бранш и е разпознаваема по цял свят.

Изграждане на уебсайт за Солидс Инженеринг

Изграждане на уебсайт за Солидс Инженеринг

Солидс Инженеринг има дългогодишна история, която започва с усилена работа и стремеж за развитие. В началото фирмата е подизпълнител на световни марки, което помага за развитие на собствените умения и идеи. Днес, брандът има собствени продукти, които са познати и използвани от големи оторизирани сервизи и малки автосервизи по целия свят.

Безупречно качество, качествени изработки и индивидуално отношение към всеки клиент. За екипа на компанията е важно не просто да продадат своите продукти, а да предложат завършени и цялостни решения на клиентите си. Затова обръщат специално внимание на индивидуалните нужди на всеки, потърсил техните продукти.

Точно това спечелва доверието на потребителите и превръща Солидс Инженеринг в предпочитан партньор за бизнеса и частните клиенти.

Екипът на компанията се свърза с нас през 2021 година с идеята да им помогнем да подобрят присъствието си в Интернет. На първата ни среща, установихме, че се нуждаят от информационен сайт, на които да представят своите уникални сервизни и паркинг решения.

Основно изискване беше потребителите да могат бързо и лесно да направят запитване и да открият подробна информация за продуктите.

След подробно проучване, решихме да базираме сайта на WordPress. Фокусирахме се върху основни функционалности като:

– Уникална визия;

– Подробни филтри на продукти;

– Възможност за бързо и лесно изпращане на запитване.

Разбира се, това е само част от работата ни по сайта. Не пропускайте и Вие да развиете представянето си в онлайн пространството. Потърсете ни на телефони: 0885 996 552 и 0882 163 169.

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!