Facebook Pixel

Мебели Нипес

Мебели Нипес е онлайн магазин, който предлага обзавеждане на всеки дом, офис и бизнес. Те могат не просто да Ви вдъхновят да пожелаете промяната, а и да Ви предложат качествени мебели на най-добри цени.

Онлайн магазин Мебели Нипес

Мебели Нипес е варненска фирма, която е създадена през 2001 година. Собствениците на бранда с много желание и страст започват да развиват своя физически магазин.

 Още тогава избират да работят за да бъдат доволни техните клиенти. Насочват своята дейност към предлагане на български мебели на водещи производители, доказали се с атрактивността и качеството на продуктите си.

С времето успяват да се наложат като име на българския пазар и да спечелят доверието на бизнеса и потребителите. Това им дава възможност да участват в реализация на множество проекти за обзавеждане на частни домове, къщи, вили, ваканционни жилища, офиси и други.

Професионализъм, индивидуален поход и различни възможности за покупка.

Екипът на мебели Нипес се срещна с нас в началото на 2019 година. Тяхната цел бе не просто да разшири своята дейност, а и да достигнат до нови клиенти чрез Интернет.

На първоначалната ни среща те ни представиха своята концепция: „Перфектно качество на най-добрата цена!”. Впечатлиха ни със своето желание да не следват стъпките на другите онлайн магазини, а да оставят своя собствена следа.

Мебели Нипес се довериха на ОптимизирайМе и ние приехме предизвикателството да им помогнем да пренесат любовта си към интериорния дизайн и в техния сайт.

Заедно установихме, че се нуждаят от сайт, който да се превърне в синоним на българското качество и стил. Основните изисквания бяха да бъде лесен за навигиране и да не затруднява потребителите. Тъй като държаха да останат абсолютно коректни и точни към своите клиенти, задължително условие бе за всеки продукт да може да се прави запитване. 

И не на последно място – трябваше да се наблегне и на възможностите за закупуване на изплащане чрез Unicredit и TBI.

След внимателно проучване, решихме да базираме сайта на …. . Насочихме вниманието си към ключови функционалности като:

  • Уникална визия, която да отговаря изцяло на стила на бранда;
  • Опростено навигационно меню;
  • Възможност за изпращане на запитване за всеки продукт;
  • Възможност за бързо и лесно изпращане на запитване;
  • Препоръчани продукти;
  • Оптимизиране по стандартите на Page Speed Insight;
  • Интегриране на запитвания за изплащане към TBI и Уникредит;
  • Специално персонализиран админ панел, даващ възможност за лесно и бързо качване на продукти, информация и промяна на вече съществуващите данни.

Това са само част от работата, която свършихме за сайта на мебели Нипес. Ако искате и Вие да получите най-доброто за своя бизнес, не се колебайте да се свържете с нас!

Направете го още СЕГА на телефони: 0885 996 552 или 0882 163 169 и ние ще Ви помогнем да печелите от Интернет!

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!