Facebook Pixel

Belioonline.bg

Belioonline e магазин за дамско, мъжко и детско бельо и бански. Фирмата има дългогодишен опит на българския пазар и работи с едни от най-добрите български и международни производители на бельо.

Онлайн магазин Belioonline.bg

Онлайн магазин Belioonline.bg

Вече не е необходимо да се лутате по магазините или да правите избор между индивидуалния си стил, качеството и цената. Belioonline.bg е любимото място на всички, които обичат да са винаги неповторими.

Екипът на бранда е от истински професионалисти, които са изцяло отдадени на красотата. Те се вдъхновяват не само от най-новите модни тенденции, но и от своите клиенти. За тях е много важно да разберат от какво се нуждаят и да им го предложат с най-добро качество и цена.

Тяхната работа е много повече от това да Ви предложат различни модели дамско, мъжко, детско бельо и бански. За тях всеки един детайл е от значение – от кройката и материалите до цветовете, дизайна и размерите.

Това е  и причината да отделят голямо внимание на производителите, от които избират за своя онлайн магазин. Всеки един продукт е лично проверен от екипа им и така Ви гарантират, че с тях избирате най-доброто за себе си и близките .

През 2017 собственичката на бранда се довери на ОптимизирайМе за онлайн присъствието на своя бизнес. На първата ни среща представихме своя анализ и предложения как можем да подобрим цялостното онлайн присъствие на бизнеса. Определихме желаните резултати, целевата аудитория, краткосрочните и дългосрочните цели.

Започнахме с работата по сайта. Първата стъпка бе да освежим визията и да пригодим сайта към визията на бранда. След това продължихме с SEO оптимизацията и социалните мрежи  Facebook и Instagram. Главната ни цел бе не просто да освежим представянето и да пуснем реклами, а да изградим цялостна концепция, която да привлече повече клиенти.

През Септември 2022 установихме, че сайтът вече не отговаря на нуждите на бизнеса и екипът на Belioonline се затруднява с управление на вече остарялата платформа. Затова им предложихме да изградим за тях нов по-удобен и лесен за управление сайт, който да предложи на потребителите едно по-добро и незабравимо изживяване.

Собственичката на бранда отново ни се довери и започнахме работата по новия сайт. Проведохме среща, на която разбрахме, че фирмата се нуждае от лесна и достъпна платформа, в която всеки от екипа да може да добавя без проблем нови продукти, да променя цената им и информацията за тях.

Решихме, че най-добрият вариант за новия онлайн магазин е платформата Opencart. Съобразно заданието, което получихме, наблегнахме на следните функционалности:

  • Стилен дизайн, който да отговаря на идентичността на бранда;
  • Ефективно навигационно меню;
  • Опростени и кратки стъпки от избор на продукти до поръчка;
  • Възможност за сравняване на продукти;
  • Възможност за изпращане на запитване за всеки един продукт;
  • Опростен админ панел, позволяващ бързо и лесно качване на продукти и информация;
  • Интеграция с ERP.

Това е само една малка част от функционалностите на сайта. Ние можем да помогнем и на Вас да печелите от Интернет! Свържете се с нас на телефони: 0885 996 552 или 0882 163 169.

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!