Facebook Pixel

Чували сте, че локалната SEO оптимизация за Стара Загора може да Ви помогне да достигнете до правилната аудитория? Не знаете как да достигнете до ПЪРВИТЕ места в търсачки като Google?

Вече НЕ е необходимо да разчитате на служители без опит и знания или да инвестирате в скъпо струващи курсове. Не влагайте време и средства в обучения, които няма да Ви помогнат да таргетирате локално Вашия мечтан клиент.

Ние – от ОптимизирайМе, сме професионалисти с дългогодишен опит в SEO оптимизацията. Разполагаме с екип от специалисти, който да помогне на собствениците на локален бизнес като заведения за хранене, фитнес, фризьорски и козметични салони и други, тяхната дейност да бъде лесно откриваема и с възможност за бърз контакт.

SEO оптимизация Стара Загора

Защо Ви препоръчваме локална SEO оптимизация Стара Загора?

Като собственик на местен бизнес, много маркетинг агенции биха Ви посъветвали да инвестирате в оптимизация за цялата страна. Нека помислим логично – ако не предлагате доставка и обслужвате само определен географски район, това няма да доведе до желаните резултати. Освен това, присъствието Ви ще се сблъска с големи компании като Амазон, които могат да си позволят да инвестират големи суми в онлайн присъствието си.

Когато става въпрос за локална SEO оптимизация Стара Загора, нещата не стоят точно така при локалното търсене.
Независимо дали имате физически обект или работите само в определен град, местното SEO ще Ви позволи да достигнете до точните хора във Вашата област, квартал или местоположение. Това е важно, защото последните проучвания доказват, че 81% от потребителите се обръщат към Google, за да открият подходящи локални търговци.

За да се възползвате и Вие от възможностите на търсачките, се нуждаете от правилна стратегия, която ще Ви позволи да откриете подходяща локална аудитория.

Какви са предимствата на локална SEO оптимизация Стара Загора?

Има много фактори, които влияят на класирането в търсачки като Google – структура, дизайн, съдържание, лесно ли се ориентират потребителите в сайта и други. При правилно изпълнение, Вашият бизнес ще получи:

  • По-добра видимост онлайн – доказано е, че повечето хора откриват това, от което се нуждаят в първите ТРИ позиции на Google. Това означава, че всички, които се класират под тези три места, губят потенциални клиенти. СЕО оптимизацията ще направи бранда Ви по-лесно откриваем за потребителите.
  • По-голям трафик – колкото по-нагоре в класирането е сайтът Ви, толкова повече хора ще влизат органично в него. Чрез подобряване на локалната видимост, ще можете да привлечете потребителите, които предпочитат да пазаруват на местно ниво и да подкрепят местни фирми.
  • Таргетиран трафик – оптимизацията за локално търсене, ще насочи Вашите мечтани клиенти към уебсайта. Това ще доведе до събиране на целева аудитория, която има нужда точно от Вашите продукти и услуги.
  • Повече обаждания – оптимизирането на Google Business профила ще подобри видимостта на локално ниво в Google Maps. Само това може да стимулира потребителите да Ви се обаждат по телефона или да посетят обекта Ви на място.
  • Повече продажби – доказано е, че хората са по-склонни да се доверят на сайтове, които са класирани на по-челни позиции. Наличието на добре изграден и оптимизиран сайт, ще им помогне да вземат правилното решение и да изберат Вашия местен бизнес.
  • Подобряване на реализациите – добрата оптимизация ще повиши доверието във Вашата марка и ще стимулира потребителите да реализират действие. Например – попълване на контактна форма, обаждане, абониране за имейли или поръчка.

Наистина ли можем да Ви помогнем?

Държим да Ви предоставим качествена услуга и да се превърнем във Ваш дългогодишен партньор. Затова НЕ работим със стандартизирани оферти и ВИНАГИ Ви предлагаме БЕЗПЛАТЕН одит и изготвяне на индивидуална стратегия.

За кои други градове Ви предлагаме помощ?

Ние можем да Ви предложим локална SEO оптимизация Стара Загора и за общини Казанлък, Чирпан, Раднево, Павел баня, Гълъбово, Мъглиж, Братя Даскалови, Гурково, Николаево и Опан.

Или се свържете с нашите консултанти на телефон: 0883 330216.

{Заяви запитване за SEO оптимизация Стара Загора}