Facebook Pixel

Casa Felice

Casa Felice e Новото Любимо място на град Варна. То приветства посетителите с автентични италиански и български вкусове, спокойна обстановка и незабравими емоции.

Изграждане на онлайн магазин, Casa Felice
Изграждане на онлайн магазин, Casa Felice

Casa Felice e верига ресторанти в град Варна с дългогодишна история, която започва от автентичната италианска кухня. Първият ресторант – Casa Felice Чайка отваря врати през 2017 година и за кратко се превръща в любимо място на жителите и гостите на града. Освен невероятната си кухня, ресторантът в Чайка разполага с невероятен детски и тийн клуб.

Casa Felice Роза и Casa Felice Beach продължават да следват стандартите на фирмата за високо качество. Разположени в сърцето на града и на морския бряг, те предлагат незабравима емоция, изживяна чрез незабравими вкусове от българската и италианската кухня.

Авторско меню, ретро пици и невероятна обстановка. Екипът на Casa Felice не просто искаше да представи своите заведения, но и да даде възможност на потребителите за бърза и лесна поръчка. Те се довериха на ОптимизирайМе да пренесе тяхната концепция за качество и добър вкус и в онлайн простраството.

След първоначалната среща, заедно установихме, че се нуждаят от онлайн магазин, в които потребителите да могат да поръчват бързо и лесно. Друго важно изискване бе контролния панел да бъде максимално опростен, за да може всеки служител на ресторантите да се справи с него.

За онлайн магазина избрахме платформата на WordPress като обърнахме специално внимане на:

– Усъвършенствана търсачка;

– Различни платежни методи – наложен платеж, пейпал, карта;

– Ограничаване на предлагането на определени категории и продукти за определени часове;

– Модул за препоръчани продукти;

– Опции за добавки;

– Удобна и лесна поръчка;

– Бърза мобилна версия;

– Интеграция с ЕRP.

Това са само част от най-важните функционалности, които присъстват в онлайн магазина на Casa Felice. Уверете се сами в качеството на работата ни като разгледате сайта на Casa Felice.

Имате нужда от онлайн представяне? Свържете се с нас на телефони 0885 996 552 или 0882 163 169.

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!