Facebook Pixel

Изработка на уебсайт – изграждане на уебсайт и онлайн магазин

Няма два еднакви бизнеса. Дори компаниите, работещи в една сфера, имат свой специфичен начин на работа и предлагат по различен начин услугите и продуктите си. Затова  изработването на всеки сайт преминава през няколко основни етапа:

Изработка на уебсайт

Технологична оценка – оценка на ситуацията, целите и изискванията.

Започваме с одит на настоящия Ви сайт. Ако нямате такъв, първата стъпка е оценка на нуждите Ви. Събираме информация за естеството на Вашия бизнес, от какво точно се нуждаете и как можем да Ви помогнем, за да предложите на клиентите си едно по-добро потребителско изживяване. Защото нашата цел е да разберем как работи Вашия бизнес и да му помогнем да достигне следващото ниво.

Планиране – създаване на стратегия.

Изграждане на уебсайт Варна - онлайн магазинДобрият уебсайт е комбинация от балансиране на всички фактори – настоящи и бъдещи нужди, работни потоци, интеграция на системите, технически ресурси и бюджет. Ние не просто Ви предлагаме платформа за Вашия уебсайт, а цялостно изградена стратегия. От платформата, домейна и хостинга до дизайна на Вашия нов сайт.

Защото нашата цел е не просто да Ви предложим функционален сайт, но и работещи решения за бизнеса Ви.

Дизайн – визитката пред Вашите клиенти.

Дизайнът е първото нещо, което потребителите виждат, когато влязат във Вашия сайт. Той трябва не просто да е интерактивен и да привлича вниманието, а да представя Вашата дейност. Затова не е добра идея да бъде нито прекалено прост и семпъл, нито прекалено претрупан и цветен.

Тук на помощ идват нашите дизайнери. Те ще изработят за Вас от 1 до 3 примерни дизайна на база на Вашите нужди и предпочитания.

Създаване на уебсайта

Изграждане на уебсайт започва, след като изберете дизайна на Вашия нов сайт, нашият екип започва със същинската работа. Техническият ни екип  владее изключително добре всички съвременни езици за уеб разработка – PHP, Java, HTML5, CSSи Javascript.

Тестване

Ние не просто създаваме сайтове, а държим те на 100% да удовлетворят нуждите на клиентите ни. Затова преди той да бъде пуснат, сайтът преминава оценка и тестване.

Ние винаги ангажираме и нашите клиенти, докато работим по бета версията на сайта. По време на създаването му той е в наш специален сървър, където Вие и Вашият екип имате достъп до него. Така самите Вие ни помагате при тестването и премахването на евентуални бъгове и грешки.

Пускане в действие

Едва след като Вие сте одобрили сайта, ние го пускаме в действие. Като при подписването на приемо-предавателния протокол или на специално уговорена среща, Ви представяме неговите функционалности. На обучението Ви показваме как да работите с него и да се чувствате комфортно при управлението му.

Направете първата крачка към успеха с Оптимизирай Ме! Защото Вашите клиенти са онлайн!

{Заяви запитване за Изработка на уебсайт}

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!