Facebook Pixel

Reliqui.bg

Онлайн магазинът на Reliqui.bg ще Ви предложи смарт визитки от ново поколение. Техните дигитални визитки са напълно БЕЗКОНТАКТНИ и създадени като алтернатива на хартиените картички. С тях можете да отговорите изцяло на нуждите на Вашия бизнес.

Изграждане на Онлайн магазин Reliqui.bg

В днешно време, нашия живот е изцяло зависим от технологиите. През последните години, те се развиха с такава бързина, че изцяло промениха ежедневието ни. Почти няма човек, който да не притежава дигитално устройство – смартфон, таблет или лаптоп.

Имайки в предвид това, следва да си зададем въпроса: „След като технологиите са толкова развити, защо бизнесите все още използват хартиените картички!?”.

Нека да помислим – хартиените визитки са разход, които често не е оправдан. Те се повреждат бързо, лесно се губят и така клиентите загубват данните на фирмата.

От тук се заражда и първоначалната идея на Reliqui. Екипът на бранда лично е изпитал неудобството от трупането на хиляди визитки. Но решението се появява няколко години по-късно, когато решават, че е време да сложат КРАЙ на това неудобство.

Посещението на конференция в чужбина ги мотивира да предложат най-практичната алтернатива и в България, а именно – дигиталните визитки.

Интегрирана NFC технология, стилен дизайн и визитка, изработена от пластика, метал или дърво. Бърз достъп до информацията, достъпна за всеки смартфон, БЕЗ нуждата от инсталиране на приложения.

Това бяха оправните точки, които ни даде екипа на фирмата на нашата първа среща. Тя се проведе в началото на 2021 година и на нея обсъдихме как можем да помогнем на компанията да завладее онлайн пространството.

Установихме, че се нуждаят от интерактивен онлайн магазин, които да улови уникалността на смарт визитките и да ги представи на широката аудитория. Основно изискване бе потребителите не само да могат да поръчат, но и бързо и лесно да открият полезна информация за дигиталните визитки.

Приехме предизвикателството! Започнахме с пазарен анализ и проучване на целевата аудитория. Насочихме вниманието към краткосрочните и дългосрочните цели на онлайн представянето и продължихме с изграждането на уебсайта.

Преценихме, че най-добрия вариант за него е да бъде базиран на WordPress. Следвайки получените насоки се фокусирахме на ключови функционалности като:

  • Eлегантна визия, изцяло съобразена с индентичността на бранда и уникалността на дигиталните визитки;
  • Дизайн с фокус на видео съдържание и снимки;
  • Система с потребителски групи, променящи се в зависимост от броя на поръчките;
  • Малко продукти с фокус върху снимките;
  • Персонализиран админ панел;
  • Добре развити социални мрежи.

Не чакайте утре, за да направите най-важното решение за бизнеса си! Направете го още СЕГА като се свържете с нас на телефони: 0885 996 552 или 0882 163 169.

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!