Facebook Pixel

313.bg

𝗘𝗹𝗲𝗴𝗮𝗻𝘁𝘇 𝗙𝗹𝗼𝘄𝗲𝗿𝘀 e онлайн магазин, в който ще откриете изкусно аранжирани букети, кошници, вечни рози, сапунени рози, подаръци и още много интересни предложения. Те имат дългогодишен опит на българския пазар.

Онлайн магазин 𝗘𝗹𝗲𝗴𝗮𝗻𝘁𝘇 𝗙𝗹𝗼𝘄𝗲𝗿𝘀

𝗘𝗹𝗲𝗴𝗮𝗻𝘁𝘇 𝗙𝗹𝗼𝘄𝗲𝗿𝘀 e една мечта за красота, великолепие и съвършенство, която се е превърнала в реалност. Брандът започва своята дейност преди години в град Варна със своя първи магазин в сърцето на града. За кратко време  успява да впечатли клиентите си със  свежи цветя и изкусно аранжирани букети.

С времето създава сплотен екип от флористи, които вярват в силата и вдъхновението на природата. С тяхна помощ брандът успява да достигне до сърцата на клиентите си и да покори  нови върхове.

За кратко време 𝗘𝗹𝗲𝗴𝗮𝗻𝘁𝘇 𝗙𝗹𝗼𝘄𝗲𝗿𝘀 успява да разшири своята дейност и да пренесе съвършенството на своите букети в цялата страна. Доставката на цветя, която предлага, е за цяла България и може да бъде както стандартна, така и експресна.

Елегантност, очарование, индивидуалност.

Това са само част от предимствата, които 𝗘𝗹𝗲𝗴𝗮𝗻𝘁𝘇 𝗙𝗹𝗼𝘄𝗲𝗿𝘀 предлага на своите клиенти. Освен многото страхотни предложения в онлайн магазина, може да бъде изработен и букет по индивидуална поръчка.

Техните авторски аранжировки спечелиха сърцата и на екипа на ОптимизирайМе. Още на първата ни среща в началото на 2022 година успяхме да се докоснем до техния свят. Свят, където цветята са главен герой.

Предварително бяхме направили проучване и анализ на онлайн представянето на бранда и неговите конкуренти. При проверката на позиционирането на сайта в търсачките бяхме установили, че сайтът не се класира дори на 10 страница.

Успяхме да се запознаем с визията на собствениците за развитие на 𝗘𝗹𝗲𝗴𝗮𝗻𝘁𝘇 𝗙𝗹𝗼𝘄𝗲𝗿𝘀 и техните нужди. Заедно определихме правилната целева аудитория, краткосрочните и дългосрочни цели.

На следващата ни среща представихме стратегия за изграждане, развитие и поддържане на SEO оптимизацията на сайта.

𝗘𝗹𝗲𝗴𝗮𝗻𝘁𝘇 𝗙𝗹𝗼𝘄𝗲𝗿𝘀 ни се довери, а ние приехме предизвикателството да ги изведем на челни позиции в Google. Съобразно продуктите и бранша, в който работят, определихме ключовите думи и стратегията ни за работа.

Още през първия месец на работата ни по SEO оптимизацията, успяхме да класираме 2 от ключовите думи на 1 страница в Google!

Днес, ние продължаваме да развиваме SEO оптимизацията и социалните мрежи на онлайн магазина 313.bg.

Ако и Вие сте невидими в Интернет пространството, може би е време да се замислите как да подобрите нещата! Не забравяйте, че Вашите конкуренти вече ПЕЧЕЛЯТ от онлайн присъствието си!

Можете да го направите и Вие! Свържете се с нашия екип на телефони: 0885 996 552 и 0882 163 169  и ние ще Ви подарим БЕЗПЛАТНА консулатция и анализ на уебсайта Ви.

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!