Facebook Pixel

Важни неща при изграждането на един уебсайт от агенция

Изграждане и оптимизиране на сайтове/Интересно/Важни неща при изграждането на един уебсайт от агенция
Важни неща при изграждането на един уебсайт от агенция

В днешно време всеки може да направи уебсайт. Има стотици сайтове и блогове, които предлагат да използвате техните платформи със стандартизирани темплейти. Но не винаги това е най-доброто решение за бизнеса Ви. В много случаи е важно уебсайта на фирмата Ви не просто да изглежда добре и да е представителен, но и да продава Вашия продукт или услуга.

Ако нямате уебсайт или искате да преработите вече съществуващия, първата стъпка е да изберете маркетинг агенция. Това е много важно решение за Вас, защото фирменият сайт е дългосрочна инвестиция. И трябва да сте сигурни, че агенцията, която изберете ще се справи не само с проектирането, но и с разработването на сайта.

Но какво точно различава маркетинг агенцията от всеки ентусиаст, който сам прави сайта си?

маркетинг агенция

В тази статия ще Ви отговорим на този въпрос и ще Ви споделим важни неща, които трябва да знаете.

Важно е да запомните, че няма два еднакви бизнеса. Затова не Ви препоръчваме да си харесате сайт на конкурент и да изисквате маркетинг агенцията да Ви изработи абсолютно същия сайт.

Първата важна особеност на добрата маркетинг агенция е, че никога не говори наизуст и не дава празни обещания. Първата стъпка винаги е да се направи одит на настоящия сайт преди даване на предложение за редизайн. Както и проучване на пазара, ако трябва да се изгражда напълно нов сайт.

Следва планирането и изграждането на цялостна стратегия. Тя задължително трябва да е съобразена с потребностите на Вашия бизнес. Добрата агенция ще Ви покани на лична среща, за да се запознае с Вашите проблеми и потребности.

Добрите маркетинг агенции не Ви предлагат: „перфектен” или „невиждан” дизайн, който ще видите за първи път при предаването на проекта. Вместо това Ви изготвят специално за ВАС между 1 и 3 примерни дизайна, от които можете да избирате.

изграждането на уебсайтСледващата стъпка е изграждането на самия сайт. Агенциите, които си разбират от работата не работят на посоки. Вместо това те имат систематизирани check листи и работят последователно стъпка по стъпка. Така не само не допускат грешки при работа, но и се гарантира, че крайният продукт ще работи добре и ще има добра визия.

Документацията, също е изключително важна за агенциите, когато изграждат сайт. Често много програмисти на свободна практика и агенции, освен договора с Вас, нямат никаква документация за уебсайта.

Но ние от Оптимизирай Ме държим нашите клиенти да получават най-доброто качество и всичко, което сме направили по техния сайт да бъде достъпно за тях.

Ние документираме всеки един проект, по който работим. При подписването на договора, създаваме досие, специално посветено на Вашия сайт. В него се вписват не само преминали ъпдейти, направени back up-и, но и всички промени направени по него.

Така след завършване на проекта и подписване на приемо-предавателния протокол, Вие получавате и пълна документация за Вашия сайт.

Не можем да не споменем и комуникацията. Добрите агенции поддържат постоянна връзка с клиентите си и ги правят част от целия процес по изграждане на сайта. Консултират се с тях с възникналите въпроси, обсъждат текстовете, снимките и до къде са достигнали.

Това са само част от нещата, по които ще различите добрата маркетингова агенция. Ако сте решили, че е време и Вие да имате онлайн присъствие потърсете ни на телефон: 0883 330216.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

1 × 5 =

OPTIMIZIRAI ME - online marketing agency

Ние сме специализирани в сферата на маркетинга и информационните технологии. Разполагаме със сплотен екип от специалисти, които имат дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на уеб сайтове, дизайн, маркетингови стратегии и рекламни кампании. Нашата цел е да Ви предложим цялостни решения за извеждане на бизнеса Ви на следващото ниво!