Facebook Pixel

Как ъпдейтите на WordPress ще повлияят на Вашия сайт?

Изграждане и оптимизиране на сайтове/Интересно/Как ъпдейтите на WordPress ще повлияят на Вашия сайт?
Как ъпдейтите на WordPress ще повлияят на Вашия сайт?

WordPress е една от най-разпространените платформи за създаване на сайтове. Тя Ви предоставя хиляди възможности за управление на съдържанието и осигуряване на уникално потребителско изживяване на Вашите клиенти.

На много места в Интернет ще откриете, че това е „лесна за използване и поддържане платформа”, с която могат да се справят дори хора „без технически познания”.

На пръв поглед може да Ви изглежда лесно, но поддръжката на сайт в WordPress е сериозна задача. Тя започва веднага със създаването и зависи от съдържанието, функционалностите и използваните плъгини. Важно е да знаете колко плъгини имате и да сте наясно как работи всеки един от тях и как протича обновяването му.

Какво трябва да знаете за ъпдейтите в WordPress?

Актуализациите на WordPress са причината за появата на множество бъгове, изчезване на съдържание и дори функционалности от сайта.

Ако нямате технически познания, ъпдейтите могат да предизвикат истински ужас във Вас. Причината е проста – ще прекарате няколко дни в лутане, четене на статии и гледане на видеа, търсейки начин да отстраните неизправностите и да коригирате проблемите.

Тук може да кажете: „Няма актуализация – няма проблем!”.

Интересен факт е, че над 45% от уебсайтовете по света използват именно WordPress платформата. Именно популярността ù, я прави основна цел за хакери и други злонамерени софтуери.

Как ъпдейтите на WordPress ще повлияят на Вашия сайт?

Защо е необходимо да актуализирате Вашия WordPress сайт?

Да не актуализирате Вашият WordPress е много лоша идея! Ъпдейтите са изключително важни за сигурността. Те често коригират пропуски, които хакерите могат да използват, за да атакуват сайта Ви.

По тази причина, програмистите на WordPress инвестират много усилия и време, за да намерят потенциалните уязвимости и да ги коригират. Всяка отделна актуализация съдържа голям брой корекции, които гарантират, че всеки сайт поддържан от WordPress е защитен по най-добрия начин.

Ъпдейтите на WordPress идват и с нови функции и различни подобрения на плъгините. По този начин се повишава ефективността им, а сайтът започва да се зарежда по-бързо, Това подпомага за подобряване на потребителското изживяване и повишаване на продажбите.

Преди да преминете към ъпдейта на WordPress е важно да знаете какво предстои!

Много хора се притесняват от загубата на съдържание или персонализирани функционалности, в които екипът им е вложил много време и усилия. Тук създаването на backup на сайта е само една малка част от работата, която трябва да се свърши преди актуализиране на сайта.

Ние от OptimiziraiMe сме професионалисти и сме запознати с новостите на WordPress. Нашият екип знае как новите ъпдейти ще повлияят на Вашия сайт и могат бързо и лесно да се справят с тях.

Нуждаете се от помощ при създаване и управление на Вашия WordPress сайт? Доверете се на нашия екип и направете запитване още СЕГА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

19 − 7 =